În acest sfârșit de săptămână Academia Minaur organizează un turneu internațional. La ediția din acest an a competiției vor participa campioanele din România, Ungaria și Slovacia.

Președintele executiv al Academiei Minaur, Vasile Viman, spune că astfel de turnee internaționale sunt extrem de importante pentru formarea copiilor.

”Continuăm tradiția, este al treilea an la rând în care la Baia Mare în ianuarie organizăm acest turneu internațional cu invitați din Ungaria, anul acesta, din Slovacia, vom avea un turneu cu campioane din 3 țări, un turneu foarte puternic. Anul trecut la acest nivel de vârstă am ocupat locul 4, dar pentru a putea crește în valoare este normal să jucăm cu echipe puternice și acesta este motivul pentru care am invitat doar campioane din cele 3 țări. Este foarte important pentru clubul nostru să participăm la turnee internaționale, să învățăm de la partenerii noștri din străinătate. Obligatoriu în momentul în care joci cu echipe puternice crești în valoare și tu, și este extraordinar de benefic”, a declarat Vasile Viman, președinte executiv la Academia Minaur.

La sfârșitul competiției câștigătorii vor fi premiați.

Articolul precedentBINE DE ȘTIUT: În ce zile se fac pașapoarte în Sighetu Marmației
Articolul următorFOTO: De Ziua Națională a Culturii – tradiții maramureșene promovate la nivel internațional