Trupul carbonizat al unui bărbat a fost descoperit de pompierii de la Detașamentul Sighet într-o locuință improvizată care a luat foc. Construcția era din lemn și a fost mistuită de flăcări. În weekend, pompierii maramureșeni s-au luptat și cu mai multe incendii de vegetație uscată, care a ars pe o suprafață de zeci de hectare.

Detașamentul Sighet a intervenit în weekend pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință improvizată. După ce au stins flăcările, în casa arsă pompierii au găsit trupul carbonizat al unui bărbat. Cercetările continuă în acest caz.

Pompierii au intervenit și la 15 incendii de vegetație uscată, în urma cărora au ars 60 de hectare de vegetație și 2,5 hectare de litieră de pădure.

Au fost și alte intervenții în județ. Pompierii băimăreni au lichidat un incendiu izbucnit la un tomberon de gunoi, în urma căruia au ars circa 2 tone de deșeuri menajere. Garda de Intervenție Borșa a stins un incendiu izbucnit în camera de zi a unei locuințe. Focul a distrus un pat și diverse materiale textile. Pompierii vișeuani au intervenit cu două motopompe pe Valea Vaserului, unde o cabană a fost cuprinsă de flăcări. A ars construcția din lemn pe o suprafață de circa 200 de metri pătrați. Pichetul Târgu Lăpuș a intervenit la Suciu de Sus, unde în holul unei locuințe a izbucnit un incendiu. Tot pompierii din Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu izbucnit la o autoutilitară în Coroieni, iar cei din Borșa au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit în dormitorul unei locuințe. Au ars un pat și un corp de mobilă.

Detașamentul Baia Mare a intervenit în Firiza, unde o anexă gospodărească a luat foc. Flăcările au ars anexa în întregime.

Articolul precedentIoan Mihalca și-a dat demisia din Consiliul Local Sighet
Articolul următor40 de copii implicați în proiectul ”Satul nostru, vatră de spiritualitate ortodoxă„