Opt sportivi de la Clubul Sportiv Știința- Dragonul Baia Mare participă, în aceste zile, la Campionatul Mondial de Taekwon-do ITF pentru juniori 1 și seniori. Competiția are loc în orașul Inzell, din Germania. 

În concurs sunt înscriși 1.234 de sportivi, deținători de centuri negre, din 64 de țări. Campionatul Mondial se va încheia luni, 29 aprilie 2019.
 Cei opt sportivi băimăreni fac parte din Lotul Național al României de Taekwon-do ITF.
Este vorba despre Beatrix Popa, Alex Ivasuc, Cristian Popa, Cosmin Zetea, Victor Rohian, Artur Meizel, Sabin Tatu și Dora Ivasuc.
 Din delegația României, la această competiție importantă, în calitate de antrenor al Lotului Național de Taekwon-do ITF este și antrenorul emerit profesor Dan Goron 6 dan, din Baia Mare, care se ocupă în permanență de antrenarea sportivilor noștri.
 Băimăreanul Alexandru Ivasuc a obținut o medalie de aur la tehnici speciale individual juniori 1 devenind astfel campion mondial.
 De asemenea, Dora Ivasuc, sora lui Alex, a reușit și ea să obțină două medalii de bronz, respectiv la tehnici speciale cu echipă de junioare 1 și la tull, tot cu echipă de junioare 1.
 De precizat ar mai fi faptul că sportivul Filip Alexandru, din Vaslui, a devenit primul campion mondial din istoria Taekwon-do-ului românesc, la tull individual seniori.
  Foto: Clubul Sportiv Stiinta – Dragonul Baia Mare
Articolul precedentISU MARAMUREȘ: Lăcașuri de cult verificate înainte de Paști
Articolul următorBINE DE ȘTIUT: Ghid de călătorie pentru sărbătorile pascale