Elit Sport organizează cea de-a VII-a ediție a Campionatului de minifotbal pe teren sintetic, competiţie ce este prevăzută să se desfăşoare în perioada 1–15.10.2018.

Organizatorii invită echipele care aparţin unor companii, societăţi comerciale, asociaţii, instituţii sau cartiere, precum şi alte echipe din judeţul Maramureş, formate din colegi de serviciu, vecini de bloc sau orice alte persoane care ştiu să joace fotbal, să evolueze într-un campionat organizat. Campionatul se va desfăşura în sistem tur-retur, toamnă-primăvară.

Premiile vor consta pentru toate echipele atât în diplome, cupe, medalii, cât şi în bani. Totodată, organizatorii vor continua să premieze şi echipa Fair-Play, premiu care se va acorda echipei cu cele mai puţine cartonaşe roşii, respectiv galbene. Iubitorii de minifotbal au posibilitatea de a se înscrie la telefon 0744-775353 (Zoltan Szekely) şi 0745-555860 (Cristian Simon).

Şedinţa cu delegații va avea loc în intervalul 11–20 septembrie, iar competiția se va desfășura de la începutul lunii octombrie.

Articolul precedentPompierii maramureșeni au sărbătorit joi Ziua Pompierilor din România
Articolul următorLocalnicii din Nănești care și-au deschis solarii au primit o diplomă în semn de apreciere din partea administrației locale