Localnicii din Nănești care și-au deschis solarii sau o afacere în sat au primit o diplomă în semn de apreciere și încurajare din partea administrației locale. Prin acest gest primarul Teodor Ștefanca dorește să îi încurajeze pe oameni să rămână în sat și să acceseze fonduri europene.

 

Mai mulți localnici din Nănești au primit această diplomă de merit din partea Primăriei Bârsna în cadrul evenimentului Fiii satului la Nănești pentru aportul la dezvoltarea agirculturii din sat.

 

”Cum să nu ne mândrim, trec în fiecare zi prin Nănești și văd aceste mici afaceri, aceste solarii care au apărut în sat în ultimii 2 ani. Noi cei de la primăria comunei Bârsana, administrația publică locală, îi încurajăm, le-am pus la dispoziție informații, i-am consiliat având pe cineva în primărie. Unii au luat-o pe cont propriu și am ținut neparat la Fiii satului la Nănești, sunt fii ai satului și ne mândrim cu acești oameni, și am decis să le oferim o diplomă de merit pentru aportul avut la dezvoltarea agirculturii din localitatea Nănești, comuna Bârsana, pentru atragerea fondurilor europene”, a precizat Teodor Ștefanca, primarul comunei Bârsana.

 

Administrația locală din comuna Bârsana îi încurajează pe toți localnicii să acceseze fonduri europene pentru deschiderea unei mici afaceri și îi asigură de tot sprijinul.
Articolul precedentCampionat de minifotbal pe teren sintetic organizat în Baia Mare
Articolul următorÎncheierea anului apicol a fost marcat în Sighetu Marmației prin tradiționalul târg al mierii