Doi tineri au fost prinși în Sighet având canabis în mașină. Întrucât șoferul nu a oprit la semnalele lucrătorilor Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș, aceștia au pornit  în urmărirea autoturismului.

În 21 martie, în jurul orei 11.00, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș a efectuat semnalele pentru a opri la control în Sighetu Marmației un autoturism înmatriculat în țară. Conducătorul auto a ignorat semnalele și a continuat deplasarea în mare viteză. Polițiștii de frontieră au trecut imediat la urmărirea mașinii, iar la scurt timp șoferul a abandonat autoturismul, încercând să fugă.

Polițiștii de frontieră i-au imobilizat pe șofer și pe pasagerul mașiniii, la acțiune participând și un echipaj din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Sighetu Marmației. În urma verificărilor efectuate, în autoturism și asupra unuia dintre tineri au fost descoperite 11 pachețele în care se aflau, cu totul, 10 grame de canabis. Drept urmare, tinerii, în vârstă de 21 și 29 de ani, au fost duși la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic ilicit de droguri. Dosarul a fost înaintat către DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș.

Articolul precedentAu vorbit deschis despre droguri
Articolul următorPestă porcină africană confirmată la un mistreț