Un maramureșean a vrut să prevină o ceartă cu soţia, însă poliţiştii au fost puşi pe drumuri pentru ca acesta să-şi poată  justifica banii cheltuiţi pe alcool, bărbatul reclamând că a fost tâlhărit. Când  s-a stabilit că tâlhăria nu a existat, bărbatul a fost amendat.

În cursul lunii iulie, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că un bărbat, din comuna Groşi, a fost deposedat prin violenţă de o sumă de bani, de către persoane necunoscute.

Bărbatul, care se afla în stare de ebrietate, le-a precizat poliţiştilor că în timp ce mergea pe strada Vasile Alecsandri din Baia Mare, două persoane necunoscute l-au lovit şi i-au sustras 600 de lei pe care îi avea asupra sa.

Ulterior, prin aprofundarea cercetărilor şi prin efectuarea unor investigaţii suplimentare, poliţiştii au stabilit că, de fapt, bărbatul nu a fost victima unei tâlhării. Acesta a cheltuit banii pe băuturi alcoolice, a plătit datoriile pe care le avea şi a preferat să declare că a fost tâlhărit pentru a nu fi certat de soţie.

Apelantul a fost sancționat contravenţional conform prevederilor Legii Nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Articolul precedentSelecție pentru turneul speranțelor
Articolul următorPrefectul Vasile Moldovan continuă programul de audiențe cu cetățenii în municipiul Sighetu Marmației