Prefectul Vasile Moldovan continuă acordarea de audiențe cetățenilor în municipiul Sighetu Marmației, în locația de pe strada Alexandru Ivasiuc nr.17.  

”Am stabilit să primim în audiență cetățenii din Maramureșul istoric în prima și a treia zi de vineri, în fiecare lună. Am inițiat acest demers pentru a îmbunătăți serviciile publice și a veni în sprijinul maramureșenilor de a evita cheltuieli pentru deplasarea în municipiul reședință de județ. Este o decizie luată în scopul creșterii eficienței administrative și consolidarea relației cu maramureșenii în scopul de a răspunde nevoilor și problemelor cetățenilor”. Voi fi prezent în zilele de 6 și 20 septembrie a.c., la Sighetu Marmației pentru a primi în audiență cetățenii,  a spus prefectul Vasile Moldovan.

Înscrierea cetățenilor pentru audiențe la sediul din municipiul Sighetu Marmației se efectuează la numărul de telefon 0262 214 026, la adresa de email: [email protected], respectiv prin programare/înscriere online pe pagina de web: mm.prefectura.mai.gov.ro, la secțiunea contact (se completează formularul din secțiunea ”Contact”).

Articolul precedentCând ai frică de nevastă, mergi la poliţie, nu acasă! Victima „închipuită” a unei tâlhării, sancţionată de poliţişti
Articolul următorPeste 5000 de ore de voluntariat în Cavnic și Baia Mare