În această săptămână societatea de salubrizare din Sighetu Marmației a început curățenia de primăvară pe câteva străzi din municipiu. Curățenia începe cu măturarea materialului antiderapant de pe câteva străzi urmând ca din 1 martie să se facă aceleași lucrări pe toate străzile din oraș.

Curățenia de primăvara pe toate străzile din Sighetu Marmației se va face odată ce vremea va permite astfel de acțiuni.

”S-a topit zăpada dar în continuare ne confruntăm cu temperaturile scăzute dimineața, ceea ce îngreunează începerea curățeniei de primăvară deoarece antiderapantul pe care firma de deszăpezire l-a aruncat pe carosabil și care anul acesta este destul de mult pe carosabil, îngreunează acel ras la bordură cum îl numim noi. Vom încerca totuși de la 1 martie să începem să radem la bordură. Din 20 februarie începem să facem străzile Lucian Blaga, Szilaghyi Istvan și Gheorghe Doja”, a precizat Ovidiu Șuștic, reprezentant societatea de salubrizare Sighetu Marmației.

Pentru începerea curățeniei de primăvară pe străzile din municipiu, cetățenii sunt rugați să nu își parcheze mașinile pe trotuare pentru a se putea îndepărta materialul antiderapant.

„În acest sens pentru rasul la bordură am discutat și cu cei de la Poliția Locală cu care noi avem o colaborare foarte bună pentru a-i atenționa pe cei care locuiesc pe străzile Lucian Blaga, Szilaghyi Istvan și Gheorghe Doja să își mute mașinile de pe carosabil pentru a nu împiedica rasul la bordură”, a adăugat Ovidiu Șuștic.

De asemenea societatea de salubrizare din Sighetu Marmației le recomandă cetățenilor să nu arunce gunoaiele pe străzi ci să le depoziteze în locurile amenajate pentru strângerea deșeurilor.

Articolul precedentTrotuarele de pe mai multe  străzi din Sighetu Marmației sunt blocate de mașini
Articolul următorPolițiști și preoți maramureșeni, discuții despre violența în familie