Unul dintre cele mai colorate anotimpuri, toamna,  a fost sărbătorit și anul acesta de prichindeii de la Grădinița nr. 9 din Sighetu Marmației. Într-un décor de poveste copiii au avut parte astăzi de multe momente distractive și s-au întrecut în prezentarea celor mai inedite costume de carnaval.

Carnavalul toamnei a devenit déjà o tradiție pentru instituția de învățământ și în fiecare an cadrele didactice, copiii și părinții se implică pentru realizarea decorului, a costumelor și a momentelor artistice pentru  serbarea dedicată toamnei.

”Sărbătorim astăzi armonia stabilită între anotimpul atât de frumos și bogat, toamna, și dorința copiilor noștri de a învăța atâtea lucruri minunate despre acest anotimp. Suntem bucuroși că dumneavoastră, părinții, ați înțeles să ne fiți parteneri loiali în actul educațional și spun asta pentru că v-ați gândit dumneavoastră că a vorbi despre un măr sau despre un dovleac de pe o poză din grădinița nu e totuna ca atunci când copiii se duc în livezi și văd ce se întâmplă”, a spus Maria Tomiagă, directorul Grădiniței Nr. 9 din Sighetu Marmației.

Cadrelele didactice și părinții le-au pregătit și o surpriză copiilor, iar evenimentul s-a încheiat cu un moment dulce, în fiecare grupă a grădiniței părinții dăruind câte un tort.

Articolul precedentPercheziţii domiciliare la hoţii din farmacie
Articolul următor În noaptea de sâmbătă spre duminică se trece la ora de iarnă