Cei doi tineri din Poienile de sub Munte, depistaţi de poliţişti şi arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce au sustras sume importante de bani dintr-o farmacie din localitate, s-au dovedit a fi „calificaţi” în mai multe furturi. Documentând activitatea lor infracţională, poliţiştii de investigaţii criminale au descoperit că aceştia aveau preocupări infracţionale mai ample.

Cercetările efectuate până în acest moment au relevat că cei doi tineri ar fi sustras bani şi bunuri din mai multe imobile cum ar fi locuinţe, societăţi comerciale şi unităţi administrative, toate situate pe raza comunei Poienile de sub Munte.

Ieri, 25 octombrie, în cadrul cercetărilor penale efectuate, poliţiştii au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele celor doi. Astfel, poliţiştii au găsit la locuinţele acestora sume importante de bani, mai multe bunuri electronice, produse alimentare, băuturi alcoolice precum şi altele, provenite din activitatea infracţională.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit recuperarea în proporţie de 90% a sumelor de bani sustrase din farmacie. Celelate bunuri găsite au fost ridicate de poliţişti şi urmează a fi restituite părţilor vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi tineri.

Articolul precedentPreședintele CJ Maramureș, speaker la Forumul Mondial pe teme de afaceri desfășurat în China
Articolul următorCarnavalul toamnei a fost sărbătorit la Grădinița nr. 9 din Sighet