Polițiștii maramureșeni sunt în alertă după ce trei persoane au fost ucise iar o femeie se află în stare gravă la spital. Cele două crime au avut loc ieri pe străzile Gării și Petre Dulfu din Baia Mare. În cazul crimei de pe strada Gării oamenii legii au identificat astăzi un suspect.

Polițiștii băimăreni au fost sesizați luni dimineață că într-un apartament de pe strada Gării au fost găsite 2 persoane decedate, un bărbat şi o femeie, care au fost înjunghiate. Cea care i-a găsit pe ce doi este mama bărbatului, care a declarat că pe femeie nu o cunoaşte. Se pare că bărbatul era cunoscut ca un consumator de băuturi alcoolice.

În cel de al doilea caz, o tânără a sunat la 112 pentru a anunţa că şi-a găsit ambii părinţi in stare de inconştienţă, în apartamentul lor de pe strada Petru Dulfu din Baia Mare. Echipele de cercetare ajunse la fața locului au constatat că bărbatul era decedat, având urme de violență, iar soția acestuia a fost transportată în stare gravă la spital, unde a intrat în comă. Femeia este angajată a Primăriei Baia Mare.

”În momentul de față colegii mei continuă cercetările cu privire la cele două cazuri instrumentate. Investighează locurile comiterii faptelor, caută și ridică probe, audiază persoane în vederea stabilirii unui cerc de suspecți. Activitățile sunt coordonate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș”, a spus Florina Meteș, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

În urma activităților desfășurate de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, în această după amiază a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracțiunii de omor calificat, prevăzută si pedepsită de art. 188 alin.1 și art. 189 alin. 1, lit. f, Cod Penal, într-un imobil situat pe strada Gării din Baia Mare, aceasta dobândind calitatea de suspect în cauză, în cursul acestei zile.

De asemenea, persoana și-a manifestat acordul pentru internarea la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice, sens în care a fost condus de către polițiști spre unitatea medicală menționată.

Articolul precedentAtenție la vegetația uscată! Reomandările pompierilor pentru prevenirea incendiilor
Articolul următorConsilierii județeni au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea corpului B al Casei Petofi Baia Mare