Cinci spectacole vor fi puse în scenă, săptămâna viitoare, la Teatrul Municipal Baia Mare. Unul dintre acestea este adresat copiilor.

Marți, 23 octombrie, de la ora 19:00, se va juca spectacolul EDMOND, de David Mamet, în regia lui Andrei Dinu. Pentru regia acestui spectacol, Andrei Dinu a fost nominalizat în cadrul Galei Premiilor UNITER, la secțiunea ”Debut”.Spectacolul, nerecomandat persoanelor sub 16 ani, se joacă cu publicul pe scenă.

Miercuri, 24 octombrie, de la ora 19:00, la sala studio va avea loc un spectacol care vă va ține cu sufletul la gură:CRIMA DIN STRADA LOURCINE, de Eugène Labiche, regia Victor Olăhuț. Atunci când băutura îți ia mințile, jocul închipuirilor s-ar putea să-ți joace feste! A doua zi s-ar putea să descoperi că ești un “criminal”.

Vineri, 26 octombrie, de la ora 19:00,va fi pus în scenă spectacolul ”DRAGĂ DOAMNĂ PROFESOARĂ”, de Ludmila Razumovskaia, regia Andrei Măjeri. Tinerii absolvenți, care și-au dat ultimul examen înaintea încheierii studiilor liceale, vin într-o vizită neașteptată acasă la profesoara lor. Nimănui nu-i trece prin gând că această întâmplare ar putea lua o turnură imprevizibilă.Spectacolul se joacă cu publicul pe scenă.

Sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 11:00, copiii sunt invitați la o întâlnire cu Punguțacu doi bani. Tot sâmbătă, darde la ora 19:00, la Sala Studio, se joacă spectacolul ”URSUL”, după A. P. Cehov, regia Doru Fârte.

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei  preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

Articolul precedentURBANA achiziționează utilaje noi
Articolul următorPolițiștii maramureșeni se alătură campaniei de prevenire a fraudelor informatice