Anul acesta Serviciul Public de Gospodărire Urbana din Sighetu Marmației va achiziționa mai multe utilaje. Aleșii locali sigheteni au considerat că este nevoie de acestă investiție pentru ca Urbana să poată executa lucrările în oraș cu propriile utilaje.

Se va achiziționa o autobasculantă în sumă de 160 000 lei, cilindru compactor în sumă de 160 000 lei, mașină pentru marcaje rutiere în sumă de 25 000 lei, platformă pentru transport utilaje în valoare de 25 000 lei și tocător pentru resturi vegetale în sumă de 13,28 000 lei.

”Am zis că acuma e momentul să nu mai trebuiască să plătim chirie pentru acel cilindru compactor cu care compactăm betonul asfaltic după punerea lui în operă, noi avem cilindri pe care îl luăm în chirie de la alții și în doi ani de zile îl plătim o dată, am spus să luăm o basculă pe 4 axe cu care să putem face atât deszăpezire cât și lucrări, o mașină de marcatc u care să putem marca să nu mai trebuiască să dăm banii unor firme din Cluj”, a spus Horia Scubli, parimarul municipiului Sighetu Marmației.

”Decizia pe care o luăm noi acum este una corectă pentru că avem o lucrare pe care o să o putem finaliza până la sfârșitul anului și o să ne trezim anul viitor cu niște utilaje cu care întradevăr vom putea să lucrăm”, a adăugat consilierul local Vasile Mih.

Reprezentanții administrației publice locale au precizat că este nevoie de această investiție întrucât câteva din utilajele folosite sunt vechi iar altele se închiriază atunci când este nevoie de ele.

Articolul precedentIONEL BOGDAN (PNL Maramureș): Partidul Național Liberal va depune un proiect de lege ce va viza modificarea actualei Legi a adunărilor publice
Articolul următorCinci spectacole, săptămâna viitoare, la Teatrul Municipal Baia Mare