Consiliul Local Sighet a aprobat o nouă rectificare a bugetului local consolidat pe anul în curs. În urma acestei rectificări s-au alocat bani pentru mai multe lucrări și s-au modificat listele de investiții la câteva instituții.

La ședința de Consiliu Local din 18 decembrie s-a discutat și despre solicitările primite în cadrul comisiei de buget finanțe pentru care s-au alocat bani în urma rectificării bugetare.

”Noi în comisia de buget-finanțe am discutat și am dat curs fiecărei solicitări care a venit. Toate solicitările care au venit în comia de buget finanțe au fost onorate fără să diminuăm nicio sumă. În plus au fost niște economii, pe diverse instituții subordonate Consiliului Local, bani care am convenit să îi dam Spitalului Municipal să îi ajutăm un pic pe partea de utilități, este vorba de aproximativ 435 000 lei”, a precizat Petru Rednic, consilier local.

”În ceea ce privește bugetul local, consider că o să încheiem anul fără plăți restante și datorii”, a precizat Mirela Cudrici, director economic Primăria Sighetu Marmației.

Articolul precedentPensiunile din Maramureş sunt ocupate aproape în totalitate de Crăciun şi Revelion
Articolul următorColindători la Primăria Sighetu Marmației