După ce în urmă cu două zile a izbucnit un incendiu în clădire, astăzi a fost constituită o comisie mixtă de control pentru verificarea Casei de Cultură a Sindicatelor Baia Mare, alcătuită din reprezentanții mai multor instituții pentru a face verificarea generală a imobilului.

 Reprezentanți ai Instituției Prefectului-Județul Maramureș, Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al Județului Maramureș, Primăriei Municipiului Baia Mare, Direcției de Sănătate Publică Maramureș, Inspectoratului Teritorial de Muncă Maramureș, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Maramureș, SC Electrica, Eon Gaz și SC Vital s-au deplasat azi la Casa de Cultură a Sindicatelor Baia Mare pentru a face verificări.

”Am văzut lucruri bune dar și lucruri mai puțin bune. Așteptăm rezultatele controalelor efectuate de instituțiile abilitate. O să punem pe masă toate rapoartele și o să întocmim un raport final din care să rezulte o concluzie și să luăm niște decizii. Nemulțumirile sunt cu privire la starea de degradare, dacă nu s-ar fi ajuns în situația asta nu am fi avut nici problema de azi. Haideți să așteptăm raportul celor abilitați”, a spus prefectul județului Maramureș, Nicolae Silviu Ungur.

 Fiecare instituție nominalizată prin ordinul prefectului va proceda la verificare, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare și a atribuțiilor, în perioada 20 – 26 februarie urmând să întocmească rapoarte și măsuri care vor fi centralizate și în baza cărora se vor lua decizii.

 

Articolul precedentMaramureșean cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive
Articolul următorRecomandările pompierilor pentru evitarea producerii incendiilor de vegetație