CS Dragonul sărbătorește 25 de ani de activitate cu un invitat special. Marius Ionicescu, 4 DAN, campion mondial și european la Tull, vicepreședinte al Federației Române de Taekwon-Do și antrenor al lotului național, va fi prezent la sfârșitul acestei săptămâni, în Baia Mare, unde va susține un seminar de pregătire pentru sportivii de la CS Dragonul.

Anul acesta, Clubul Sportiv Dragonul împlinește un sfert de veac de la înființare. În 1993 au avut loc primele antrenamente. Cu ocazia împlinirii celor 25 de ani, conducerea clubului a organizat pe parcursul anului diverse acțiuni. Clubul s-a implicat în organizarea, în primăvară, a Campionatului Național de Taekwon-Do în Baia Mare, apoi a stagiului național de taekwon-do tot la Baia Mare unde au participat peste 500 de sportivi și diverse alte stagii de pregătiri cu oameni cu renume în lumea taekwon-do-ului. Nici pentru această toamnă, clubul nu se lasă mai prejos cu acțiunile.

”Am avut în 21-23 septembrie pe domnul Alexandru Mureșan, este master cu cel mai mare grad din România, este directorul tehnic al Federației Române de Taekwon-Do. Săptămâna aceasta, în 5-7 octombrie în avem pe Marius Ionicescu, 4 DAN, campion mondial și european la Tull. Totodată, el este vicepreședinte al Federației Române de Taekwon-Do și antrenorul lotului național. În 12-14 octombrie îl avem invitat pe Alin Lazurca 5 DAN, este antrenor al lotului național pe parte de luptă și lista continuă. Până în luna decembrie vom avea mai mulți invitați, tot pe Alexandru Mureșan, pe Cosmin Oprescu, care este președintele Federației Române de Taekwon-Do și antrenorul lotului național, și pe Florin Bârluț, antrenorul lotului național pe parte de luptă”, declară Dan Goron, antrenor emerit la CS Dragonul.

CS Dragonul își dorește să se dezvolte cât mai mult și să investească în performanță și pregătirea copiilor.

Articolul precedentROI DE STELE: Prima imagine realizată în Observatorul astronomic al Colegiul Național „Vasile Lucaciu” Baia Mare
Articolul următorPoliția Locală Sighetu Marmației va avea o mașină nouă