Miercuri în Arad se va disputa partida dintre Crișul Chișineu Criș și CS Minaur Baia Mare, joc din faza 16-imilor Cupei României la handbal feminin. După o lună și jumătate de vacanță lotul arădencelor s-a reunit și se pregătește pentru meciurile oficiale.

După meciul de Cupă, Crișul va juca pe 18 ianuarie în seria D a Diviziei A, cu Timișoara. Crișul este neînvinsă după primele 10 etape, având 8 victorii și două egaluri, patru puncte mai mult decât CSM Târgu Mureș, echipa de pe locul al doilea.

Conducerea clubului poartă negocieri de transfer cu niște jucătoare. Trebuie completat locul lăsat liber de interul Ligia Puț, plecată în Italia, în timp ce absența de lungă durată a extremei Ciui va fi acoperită de sârboaica Milica Golusin. Jessica Snakovski va reintra treptat în efort, după operația suferită la genunchi.

Din lotul echipei Crișul Chișineu Criș fac parte mai multe jucătoare care au evoluat pentru echipe din Baia Mare: Simina Vezentan, Sabine Karina Klimek, Roxana Boldor, Paula Popeanu, Alexandra Haidu, Romina Petrușe, Ligia Puț sau Andreea Năstasă.

CS Minaur merge la Arad cu obiectivul de a se califica în optimi. Fetele sunt convinse că trebuie să treacă de acest prim tur și știu că și din Cupa României se poate prinde o cupă europeană.

 

Articolul precedentCum se circulă pe drumurile din Maramureș
Articolul următorTot mai multe persoane se urcă la volan fără să aibă permis de conducere