O întâlnire cu CSM București nu poate decât să aducă multă lume în Sala Polivalentă, mai ales că băimărenii aveau speranțe că se poate obține un rezultat bun, pentru că toată lumea a luat CSMB după “minunea de la Zalău”. Fetele de la Minaur nu puteau obține punct sau puncte decât printr-un joc perfect.

CS Minaur s-a ținut bine de bucureștence, conducând de mai multe ori în primele minute: 3-1 (4), 6-5 (12) sau 8-5 (17). A fost și cea mai mare diferență de scor pe care au avut-o fetele antrenate de Costică Buceschi. CSMB a revenit în joc, profitând și de câteva erori și au redus din diferență, au egalat și au preluat conducerea, reușind să intre la cabine cu un avans de trei goluri.

Imediat după reluare, CSMB punctează de două ori și duce diferență la cinci goluri: 11-16 (32.  Minaur a avut puterea să revină la 15-17 (35), apoi la 17-19 (39), dar CSMB a dat dovată de multă mobilitate pe extreme și s-a distanțat, reușind să câștige meciul fără prea mari probleme.

Articolul precedent400 de copii din Maramureș au avut parte de învățare prin joc, lectură și experimente
Articolul următorAvocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și va efectua investigații la mai multe spitale de psihiatrie din țară