Sâmbătă seara, stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare a fost gazda partidei dintre CS Minaur și ACS Fotbal Comuna Recea, joc din cadrul etapei a doua a Ligii a 3-a, seria 5. A fost un meci total opus celui de miercuri din Cupa României, cu două goluri senzaționale și cu foarte multe faze de poartă, Minaur fiind echipa aflată la cârma jocului. Băimăreni au dominat net, au avut multe ocazii, dar în fotbal tot ceea ce contează la final este rezultatul: 1-1 (0-1).

Scorul a fost deschis de oaspeți în min. 36, după o fază plecată din careul propriu. Minaur a avut o ocazie enormă la o lovitură cu capul a lui Muscă, după un corner bătut de Bedea, dar Alin Bota a avut o intervenție senzațională. Mai apoi, Bota a cules balonul, l-a degajat lung până la Micaș, acesta a șutat în diagonală de la 17-18m lateral stânga, în vinclul porții apărate de Dombradi: 0-1.

Minaur a egalat în min. 63, după ce Bedea a trimis un șut din colțul careului mare, din partea dreaptă, cu efect, în vinclul porții apărate de Bota. Am mai fost două ocazii până la final, tot ale gazdelor, dar balonul n-a mai intrat în plasă și s-a terminat 1-1.

Articolul precedentPompieri maramureșeni, la datorie pe litoral! Au încercat să salveze doi tineri
Articolul următorVeste bună! Cu cât cresc pensiile de la 1 septembrie 2019