La finalul acestei săptămâni sunt programate partidele rundei a 8-a din faza a doua a sezonului regulat în Liga Națională de Baschet Masculin. Sâmbătă vor fi șase jocuri din cele trei grupe, două din cea Roșie, unul din cea Galbenă și trei din cea Albastră. În această fază CSM Sighetu Marmației va juca sâmbătă pe teren propriu cu cei de la CSM Miercurea Ciuc.

Antrenorul echipei CSM Sighet spune că deși o sa fie un meci greu, sighetenii sunt pregătiți pentru înfruntarea cu cei de la CSM Miercurea Ciuc.

”Sâmbătă la Liceul Tehnologic Forestier începând cu orele 18:30 echipa de baschet din cadrul CSM Sighetu Marmației va disputa ultimul meci acasă din sezonul regulat împotriva celor de la CSM Miercurea Ciuc. După acest meci noi urmează să mai disputăm două meciuri dar în deplasare, unul săpătmâna viitoare la Târgu Jiu iar ultima etapă la CSM Târgu Mureș. În momentul de față suntem pe locul 2 la o diferență confortabilă față de urmăritoarea noastră, CSM Focșani, dar mai trebuie să câștigăm un singur meci ca să fim matematic calificați în play of de pe poziția a doua, ceea ce ne oferă posibilitatea să întâlnim o echipă mai accesibilă în play of pentru a lupta pentru locurile 9-12”, a spus Emil Kosztelnik, antrenor CSM Sighetu Marmației.

Meciul dintre CSM Sighet și CSM Miercurea Ciuc va avea loc mâine de la ora 18:30 în sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier.

 

Articolul precedentLocuințe afectate de alunecări de teren în trei localități
Articolul următorJandarmeria Maramureș: Meci de fotbal caritabil