Eșalonul de elită al rugby-ului românesc programează mâine, începând cu ora 14.00, meciurile etapei a 14, ultima din sezonul regulat. În primul meci al rundei vicecampioana României, CSM Știința Baia Mare, va juca acasă cu penultima clasată, Dinamo București.

În derby-ul etapei liderul CSM București va primi vizita Clubului Sportiv al Armatei Steaua, în timp ce pe stadionul din Parcul Sportiv Universitar ”Dr.Iuliu Hațieganu” din Cluj se va juca partidaUniversitatea – Timișoara Saracens.

CSM Știința Baia Mare ocupă locul patru cu 48 de puncte, fiind devansată în ordine de CSM București – 53 de puncte, Steaua – 51 de puncte și Timișoara Saracens – 49 de puncte. La o săptămână după disputarea acestor ultime jocuri din campionat, pe data de 18 mai sunt programate meciurile din semifinale, după sistemul locurile unu cu patru, doi cu trei, urmând ca pe data de 25 mai finalele să fie găzduite în premieră de municipiul Brăila.

Articolul precedentMeci de fotbal între delegația Maramureșului și reprezentanții misiunilor diplomatice în Luxemburg și ai Comisiei Europene
Articolul următorAmenzi de 10.000 lei şi lemn de 15.000 lei confiscat