Motivați după victoria de săptămâna trecută 20-16 reușită pe propriul teren cu campioana în exercițiu Timișoara Saracens, vicecampioana României s-a impus pentru a treia oară consecutiv în acest retur de campionat, reușind dubla cu nou promovata Sport Club Municipal Gloria Buzău; 61-7 în tur la Baia Mare respectiv 36-6 la Buzău.

În ciuda unei evidente diferențe de valoare, scorul consemnat la finalul primului mitan a fost de doar 3-8, punctele băimărenilor purtând amprenta centrului gruzin Jgerenaia Khvicha autor al unui eseu respectiv o lovitură de penalitate reușită de uvertura Dorin Gigi Manole. În actul secund oaspeții au reușit odată cu trecerea timpului să mărească ecartul, scorul consemnat la finalul timpului regulamentar de joc indicând o diferență de 30 de puncte, 6-36.

Etapa viitoare, C.S.M.Știința Baia Mare formație care a reușit să obțină și punctul bonus ofensiv, va evolua sâmbătă 20 aprilie începând cu ora 11.00 tot în deplasare însă într-un joc mult mai dificil la C.S.A.Steaua București, formație ce ocupă poziția secundă în clasament

Articolul precedent28 de șomeri au fost angajați la bursa generală a locurilor de muncă
Articolul următorScandalagii și cerșetori amendați de jandarmii maramureșeni