Consultantul politic Miron Mitrea, invitat permanent în emiciunea Culisele Puterii, la Realitatea PLUS, a vorbit, duminică seara, despre scandalul din coaliția de guvernare generat faptul că niciun ministru UDMR nu a participat la recepția pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

Scandal fără precedent în coaliția de guvernare! După ce reprezentanții UDMR au ignorat ziua națională a României, ceilalți lideri politici au început să vorbească despre scoaterea Uniunii de la guvernare. Marcel Ciolacu a spus chiar că „vor exista consecințe politice”.

„Este o zi normală, este un eveniment și politicienii îl joacă. Politicienii joacă orice eveniment, asta e meseria lor. Ciolacu a crescut foarte mult. E foarte sigur pe politica pe care o face. Este singurul partid care structural există în continuare. Și UDMR desigur.

Nu e pământ românesc, e pământ al României. Nu știu ce i-a apucat pe cei de la UDMR acum. Au mișcări mai extremiste, pot înțelege. Hunor este un politician echilibrat.

Hunor a greșit și mi-e teamă că a dat apă la moară celor care vor să scoată UDMR de la guvernare. Și PNL, că ei ar fi vrut să ia mai mult. PSD a refuzat să renunțe la UDMR. Probabil vom asista și ne putem aștepta ca la rotativă să dispară UDMR de la guvernare. S-a pus singur pe făraș”, a spus Miron Mitrea.

Liderii coaliției de guvernare și-au arătat nemulțumirea după ce reprezentanții UDMR, alături de care conduc țara, nu au transmis niciun mesaj cu ocazia Zilei Naționale. Niciun ministru UDMR nu a fost prezent la paradă. Nici măcar Kelemen Hunor, care este vicepremier în Guvernul României. De 1 decembrie el a postat pe facebook un mesaj în limba maghiară despre cu totul alt subiect. 

Articolul precedentBobby Păunescu, despre proiectul imobiliar al lui Maricel Păcuraru și asociații din „Consorțiul PHG”: Mă bucur să fac parte din această asociere. Vom aduce cel mai mare lanț hotelier din lume
Articolul următorMiron Mitrea, despre cel mai mare proiect de dezvoltare imobiliară: „România face bine din punct de vedere economic. Vom avea un an bun”