Mâine va avea loc prima ediție a Cupei Maramureșului la tenis. Competiția sportivă este organizată de Cartel Alfa Maramureș în colaborare cu Consiliul Județean.

Consiliului Județean Maramureș a alocat 30 000 lei pentru desfășurarea evenimentului.

”Este ceva nou pentru uniunea sindicatelor Cartel Alfa, practic la rugămintea colegilor din cadrul asociației pensionarilor care au plecat din minerit s-a organizat acest turneu. Este un turneu făcut pe o finanțare din partea Consiliului Județean, noi am depus un proiect și a fost aprobat, o finanțare de 30.000 lei. Avem înscrise 70 de persoane, turneul se va desfășura în aer liber”, a declarat Florin Hossu, președinte Cartel Alfa Maramureș.

Prin această acțiune se dorește încurajarea practicării sportului.

”Prin această alocare de fonduri nerambursabile îmi creează perspectiva că voi mai putea colabora cu Consiliul Județean și mă bucur că domnul președinte Gabriel Zetea și-a făcut timp și pentru activitatea aceasta sportivă. Mulțumim consilierilor județeni că și-au dat girul pentru organizarea acestei acțiuni, lucru care ne va încuraja și pe viitor”, a adăugat Florin Hossu.

Turneul de tenis va avea loc joi, 12 septembrie în municipiul Baia Mare.

Articolul precedentDrepturile acordate salariaților din Centrele de Recuperare a Persoanelor cu Handicap au fost aduse în atenția președintelui CJ Maramureș, de președintele Cartel Alfa
Articolul următorDupă protestele pensionarilor IPEG, o ordonanță de urgență