Începând de duminică 23 septembrie și până pe data de 28, Complexul Sportiv Național Nicolae Navasart Snagov va găzdui un stagiu de pregătire în vederea continuării selecției naționale pentru România Under 18 ani.

La acțiunea coordonată de fostul tehnician al zimbrilor George Sava, ca și antrenor coordonator, în tandem cu cei doi antrenori Dragoș Manea și Victor Bezușcu vor participa un număr de 35 de sportivi convocați de la un număr de 7 cluburi; C.S.M.Baia Mare (1), Clubul Sportiv Cleopatra Mamaia (11), C.S.M.București (9), Clubul Sportiv Școlar Bârlad și Liceul cu Program Sportiv Focșani (4), respectiv Colegiul Tehnic Dinicu Golescu București și Clubul Sportiv Școlar 2 Baia Mare (3).

Medaliata cu bronz din stagiunea trecută, C.S.M.Baia Mare, echipă antrenată de Adrian Manolache, este prezentă la această acțiune cu jucătorul din linia a doua Daniel Coman, în vederile tehnicienilor fiind și mijlocașul la grămadă Sergiu Pop.

La ultimul stagiu național de pregătire derulat în luna august la Baia Mare au fost prezenți alți doi zimbrișori, pilierul Alexandru Maxim respectiv aripa Sergiu Borota. Scopul final al acestor selecții îl reprezintă participarea echipei naționale a României la Campionatul European din 2019.

Articolul precedentCum va fi vremea în următoarele zile în Maramureș
Articolul următorAcțiune de verificare a stării tehnice și funcționale a construcțiilor hidrotehnice cu rol de apărare a inundațiilor din județ