În județul Maramureș vremea se va menține predominant frumoasă și caldă până în jurul datei de 21 septembrie, când media regională a temperaturilor maxime va atinge 29 de grade, iar a minimelor va fi de 12 grade.

Potrivit meteorologilor în perioada 22 – 26 septembrie, temperatura aerului va fi în scădere, apoi nu va mai avea variații semnificative. În medie maximele vor fi cuprinse între 19 și 23 de grade, mai ridicate în prima zi, iar minimele între și 11 grade, ușor mai ridicate tot în ziua de 22 septembrie.
Probabilitatea de ploaie va fi în creștere începând cu data de 22 septembrie.
”Din data de 22 septembrie, vremea va deveni in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate indeosebi in cursul serii si al noptii cand pe arii extinse se vor semnala averse insotite si de descarcari electrice. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari temporare seara si noaptea. Temperaturile, in scadere fata de zilele precedente, vor avea maxime cuprinse intre 24 si 27 de grade, iar cele minime intre 7 si 10 grade. În 23 septembrie.vremea va continua sa se raceasca”, spun meteorologii.

Cerul va fi variabil, temporar noros indeosebi in cursul noptii cand local se vor semnala ploi si cu caracter de aversa. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari temporare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 19 grade, iar cele minime intre 6 si 9 grade.

Articolul precedentVizită la Casa Memorială Ilie Lazăr din Giulești
Articolul următorDaniel Coman prezent la un nou stagiu de pregătire