Deputatul USR de Maramureș Vlad Emanuel Duruș a avut o nouă interpelare în Parlament. De această dată el a cerut demararea proiectului Autostrada Nordului.

Potrivit deputatului USR Vlad Emanuel Duruș, în Senat s-au votat nu mai puțin de 3 noi autostrăzi săptămâna trecută. Însă, consideră parlamentarul maramureșean, PSD va umple țara de autostrăzi doar pe hârtie, votând orice în Parlament, iar apoi nu va face absolut nimic, la fel cum nu a făcut în doi ani de guvernare, deși a promis câteva autostrăzi finalizate până azi.

”Săptămâna trecută, guvernarea PSD-ALDE a trecut la o nouă fază de minciuni, după programul de guvernare, a trecut la construcția de autostrăzi pe hârtie și vă rog să vă uitați peste textul legii adoptate săptămâna trecută. După cum se poate lejer observa, este o bătaie de joc la adresa întregii comunități, este o bătaie de joc la adresa maramureșenilor, este o lege fără cap și fără coadă, nu se prevede absolute nimic, este pe modelul să se facă autostradă. Nu așa se constuiește o autostradă, este prevăzut acolo și un termen de 4 ani de zile. Vă dați seama cât de neverosimil este acest termen în condițiile în care nu s-au făcut nici măcar studiul de fezabilitate. Se tot legau de termen, este prevăzută această perioadă de 4 ani în condițiile în care guvernarea PSD se chinuie de vreo 5 ani să reabiliteze DN 18, care nu e o autostradă, e o reabilitare și are mai puțin de jumătate km decât ar trebui să aibă această Autostradă a Nordului”, a precizat Vlad Emanuel Duruș, deputat USR de Maramureș.

Deputatul Duruș a precizat că a cerut Guvernului să nu-și mai bată joc de maramureșeni și să dea termenele pentru îndeplinirea procedurilor tehnice, sumele ce vor fi cuprinse în bugete pentru acest proiect al Autostrăzii Nordului și data la care preconizează că va fi dat ordinul de începere a lucrărilor.

Articolul precedentGrupare specializată în furturi din autovehicule, destructurată de poliţişti
Articolul următorElevii Școlii Gimnaziale Ieud s-au clasat pe locuri fruntașe la olimpiadele școlare