Subinspectorul Cristina Fetco este noul operator al testului poligraf din judeţul Maramureş. Tânăra a fost declarată admisă pe funcţia de ofiţer specialist psiholog la Compartimentul Expertize şi Constatări Criminalistice, în urma concursului organizat la nivelul IGPR, devind astfel noul operator al testului poligraf aflat în Maramureş.

Echipa managerială a întâmpinat-o la sediul IPJ, unde i s-au prezentat sarcinile de lucru şi atribuţiile pe care le va avea, urându-i mult succes şi o bună colaborare în cadrul instituţiei.

Testul poligraf a fost deseori un ajutor în munca de cercetare a poliţiştilor, iar acum tânăra Cristina Fetco va putea să-şi pună în valoare calităţile de ofiţer specialist.

Vor fi cu siguranţă multe cazuri în care va fi nevoie de testul poligraf. Unul ar putea fi chiar cel al fetiţei violate şi omorâte în zona Cuprom din Baia Mare, care nu a fost soluţionat nici astăzi, deşi au trecut deja câteva luni de la eveniment.

Articolul precedentCA LA NOI, LA NIMENEA: Un bărbat a fost nevoit să facă cerere scrisă ca să fie cosit spațiul verde de pe strada pe care locuiește
Articolul următorMaramureşenii zboară spre mare din.. Satu Mare