Marţi, 11 decembrie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş  s-au desfăşurat activităţile prin care, doi jandarmi maramureşeni au fost decoraţi de către Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan.

Inspectorul şef, lt.col. Florişteanu Petru Marcel, a dat citire ordinului Ministrului Afacerilor Interne prin care s-au acordat Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne pentru Misiuni Internaţionale, pentru maistru militar principal Bocuţ C. şi  Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne cu Însemn de Război, pentru plutonier adjutant şef Ionuţ C.

Cei doi jandarmi au primit ” Emblema de Onoare a MAI pentru Misiuni Internaţionale ” , respectiv ” Emblema de Onoare a MAI cu Însemn de Război”, pentru executarea misiunilor internaţionale de menţinere a păcii în  Kosovo, unde au dat dovadă de curaj şi devotament în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

,Plutonierul adjutant şef, Ionuţ C., a participat la executarea misiunilor internaţionale în Kosovo timp de şase luni în perioada noiembrie 2009- iunie 2010 iar maistrul militar principal, Bocuţ C., a participat la executarea misiunilor internaţionale în Kosovo timp de şase luni în perioada decembrie 2010- iulie 2011.

Articolul precedentSe lucrează la cele 5 proiecte pentru care Primăria Bârsana a obținut finanțate prin PNDL
Articolul următorProiect caritabil ” Crăciun cu miros de portocale”