Cu prilejul Zilei Poliției Române, sărbătorită în 25 martie, doi angajați ai Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș au fost prezenţi la ședința festivă organizată de Inspectoratul General al Poliției Române, pentru a li se conferi insigna onorifică „Poliţist de onoare al anului” în Poliţia Română.

Au primit insigna onorifică „poliţist de onoare al anului” comisarul șef Marius Cârlan, șeful Serviciului resurse umane, şi agentul principal George-Răzvan Pașca, de la Biroul de ordine publică al Poliţiei municipiului Baia Mare.

Comisarul şef  Liviu-Constantin Grozavu, şeful inspectoratului, a prezentat ordinele și dispozițiile de avansare privind 20 de ofiţeri şi 103 agenţi de poliţie, înaintaţi în gradul profesional următor la termen. De asemenea, cu prilejul Zilei Poliției Române a fost prezentată dispoziția de avansare în gradul profesional următor a agentului şef de poliție Gheorghe Florin Groza, şeful Postului de Poliţie Cicârlău, înainte de îndeplinirea stagiului minim.

Un alt moment al festivităţii a fost reprezentat de înmânarea unei plachete colonelului Urbán Zoltán  – şeful Căpităniei de Poliţie a judeţului Jasz-Nagykun-Szolnok în semn de apreciere pentru prietenia care leagă cele două instituţii de ani buni.

Festivităţile organizate pentru aniversarea Zilei Poliţiei Române s-au încheiat cu un scurt recital de vioară susţinut de Duo Regal, un duet maramureşean format din două surori talentate, Raluca şi Georgiana Pintzoi, acompaniate de Antonio Cadar  la acordeon.

Articolul precedentTrei judecători în Biroul Electoral Judeţean Maramureş
Articolul următorRecunoștință și apreciere pentru Generația de Aur a Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”