Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecatoria Baia Mare pe numele unui tânăr de 27 ani. Acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Totodată, poliţişii Postului de Poliţie Rozavlea au pus în executare Sentinţa Penală prin care s-a dispus luarea măsurii educative de internare într-un penitenciar pentru minori şi tineret, faţă un tânăr de 19 ani, cetăţean fracez, pe o perioadă de 6 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor şi tentativă la omor calificat.

În acest sens, tânărul a fost predat de organele de poliţie din cadrul postului de poliţie comunal Rozavlea, la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş, Serviciul de Investigaţii Criminale, care urmează să îl depună pe condamnat în penitenciarul pentru minori şi tineret din Craiova.

Articolul precedentCampanie de prevenire a violenței de gen la Colegiul de Arte Baia Mare
Articolul următorTentativă de sinucidere a unui tânăr aflat în stare de ebrietate. Familia a vrut să îl izoleze pentru că s-a întors din Italia