Ieri, 17 februarie, polițiștii au identificat în trafic doi tineri care au condus ilegal pe drumurile publice. Primul, un minor în vârstă de 14 ani, din județul Satu Mare, a fost oprit în trafic, la ora 15.10, pe D.J. 109, în localitatea Seini, în timp ce conducea un moped, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi fără ca mopedul să  fie înmatriculat sau înregistrat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

Al doilea, un tânăr din Borșa, în vârstă de 28 de ani, a fost depistat în trafic la ora 22.45, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bogdan Vodă din oraş. În urma verificărilor și a testării de către polițiști cu aparatul etilotest, s-a constatat faptul că acesta avea o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge.

În cauză s-a intocmit dosar penal și se continua cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

Articolul precedentMaramureșean reţinut pentru 24 de ore de poliţişti după ce a încălcat ordinul de protecţie
Articolul următorCetăţenii germani acuzați că torturau adolescenţi la Vişeul de Sus sub pretextul „reeducării”, trimişi în judecată de DIICOT