Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, ar putea vizita anul viitor România și chiar Casa Memorială Elie Wiesel din municipiului Sighetu Marmației. 

 

 Întrebat de jurnaliști la ultima vizită în Sighetu Marmației dacă există posibilitatea ca Donald Trump să viziteze România, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București a precizat că acesta ar putea fi invitat anul viitor în țară de către guvern.

 

”Sper ca președintele Trump să viziteze România în viitorul apropiat și, de ce nu, să viziteze și această casă (Casa Memorială Elie Wiesel – n.r.). Cred că anul 2019 ar fi o perioadă ideală pentru că România va deține președinția Consiliului European în prima jumătate a anului și cred că Guvernul României intenționează să îl invite pe președintele Statelor Unite în acea perioadă în România. Cred că ar fi o extraordinară oportunitate ca președintele să nu viziteze doar capitala, ci să vadă și restul României”, a precizat Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București.

 

 În 11 octombrie  Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm, a vizitat Casa Memorială Elie Wiesel, unde a susținut și o conferință de presă.
Articolul precedentO comună din Maramureș modernizează căminele culturale prin fonduri europene
Articolul următorConsiliul Local Sighet: Vot favorabil pentru proiectul privind Grădinița nr.7