Consilierii locali sigheteni au dat vot favorabil proiectului de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici după încheierea procedurii de achiziție pentru proiectarea și execuția de lucrări privind reabilitarea, dotarea și extinderea Grădiniței cu program prelungit nr. 7 din Sighetu Marmației”.

Nici acest proiect de hotărâre nu a fost lipsit de discuții. Consilierul local Petru Tomșa a cerut lămuriri în privința cheltuirii unei sume de bani cuprinse în acest proiect.

”Eu m-am uitat aici pe lista de investiții și pe sumele de bază, avem 712, 460,42,  în lei vechi, din care doar o parte merg în construcții, se pierd 35% din bani pe ce”? A întrebat consilierul local Petru Tomșa.

”Toate documentele, respectiv devizul general îl aveți pe email și acolo sunt trecute toate categoriile lucrării. Tot devizul ăla este o socoteală făcută și alea sunt sumele, alea sunt prevăzute în proiecte, sunt obligații financiare ale instituției dacă vrei să construiești legal”, a precizat secretarul Primăriei Sighet, Sorin Rednic.

După minute bune în care s-a discutat pe baza acestui proiect de hotărâre, a fost votat în unanimitate de consilierii locali prezenți la ședința din 26 octombrie.

Articolul precedentDonald Trump ar putea vizita anul viitor Casa Memorială Elie Wiesel din Sighetu Marmației
Articolul următorVreme deosebit de rece, ninsori și intensificări ale vântului la munte, în Maramureș