Liga Studenților ”Pintea Viteazul” organizează pe data de 6 decembrie cea de-a X-a ediție a concursului de frumusețe „Miss Universitaria”. Evenimentul care a reușit să fascineze prin creativitate și unicitate va avea loc la Casa Tineretului din Baia Mare, începând cu ora 18:00.

,,Miss Universitaria” este un proiect de tradiție al Ligii Studenților ”Pintea Viteazul”, ajuns în acest an la ediția aniversar, realizată cu sprijinul Municipiului Baia Mare. Scopul evenimentului este de a promovarea calitățile tinerelor studente de la Centrul Universitar Nord din Baia Mare prin intermediul momentelor pregătite de organizatori, care au la bază: teatrul, dansul, talentul muzical și nu numai.

În această ediție, concursul este bazat pe un concept deosebit, creat de George Pop, instructor și antrenor la Academia de Dans și Creație Galactic Dance – Baia Mare și Mircea Gligor, actor la Teatru Municipal din Baia Mare, acesta din urmă fiind și prezentatorul evenimentului, care se va asigura de buna dispoziție în rândul spectatorilor.

Cele 10 concurente vor trebui să dovedească, pe parcursul probelor, că nu sunt doar frumoase, juriul urmărind creativitatea, originalitatea, inteligența, talentul și spontaneitatea fiecărei concurente, urmând să desemneze câștigătoarea concursului „Miss Universitaria 2018”.

După spectacol, distracția continuă cu o veritabilă petrecere într-un local din Centru Vechi al orașului.

Cei care doresc să participe la eveniment pot găsi mai multe detalii pe pagina de Facebook a Ligii Studenților ”Pintea Viteazul’’, precum și pe pagina oficială a proiectului: Miss Universitaria, unde vor putea sa vadă și cine sunt concurentele de anul acesta.

„În acest an organizăm ediția aniversară a evenimentului Miss Universitaria și ne dorim să fie o ediție cu totul specială, întrucât în fața publicului vor fi cele mai frumoase și talentate studente din Centrul Universitar Nord din Baia Mare. Conceptul adus de George Pop, instructor și antrenor la Academia de Dans și Creație Galactic Dance – Baia Mare și Mircea Gligor, actor la Teatru Municipal din Baia Mare, vor face din acest concurs unul dintre cele mai interesante și urmărite evenimente din oraș. Experiența de a coordona acest proiect este una deosebită, iar totul va culmina cu ceea ce va fi la Casa Tineretului în 6 decembrie, așa că vă invităm să luați parte alături de noi la cel mai așteptat eveniment studențesc al anului.” Cristina Cîmpan, coordonator general „Miss Universitaria

 

Articolul precedentTriplă expoziție la Muzeul de Etnografie din Sighetu Marmației
Articolul următorConsultare publică privind Standardele de Tineret la Baia Mare