Federația Young Men’s Christian Associations România (YMCA România), Asociația Young Initiative (AYI) și Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă (CDCD) organizează în Baia Mare, la ASSOC (Str. Rachetei  nr. 3) cea de-a treia Consultare publică regională din cadrul proiectului “Standarde și politici publice sustenabile în lucrul cu tinerii din România”.

Evenimentul dedicat Standardelor de Tineret se va desfășura sâmbătă, 8 decembrie, începând cu ora 10.00. Sunt invitați să participe angajați și voluntari din ONG-uri și instituții publice cu atribuții în domeniul de tineret, din București și Județul Ilfov. Structura întâlnirii este de tip cafenea publică și se va concentra asupra următoarelor subiecte: standarde de securitate în lucrul cu tinerii, principii de etică și standarde etice în lucrul cu tinerii, standarde privind pregătirea lucrătorilor de tineret.

Detalii despre proiect sunt disponibile pe site-ul proiectului www.standarde-tineret.ro și pe pagina de facebook @standardedetineret.

Articolul precedentEdiție aniversară a concursului Miss Universitaria
Articolul următorJandarmii maramureșeni, la datorie în Baia Mare, Târgu Lăpuș și Sighetu Marmației