Vacanța de vară s-a terminat iar astăzi a sunat din nou clopoțelul în unitățile de învățământ din Maramureș. Încărcaţi de emoţie şi entuziasm, copiii şi părinţii au păşit împreună în curtea școlilor pentru a participa la festivitatea din prima zi de școală. Deschiderea anului școlar 2019-2020 s-a făcut cu intonarea imnului și cu o rugăciune. Au urmat apoi discursurile directorilor unităților de învățământ care le-au urat bun venit elevilor și ale reprezentanților Poliției Române, care i-au asigurat pe elevi că vor fi alături de ei pe tot parcursul anului școlar.

Azi polițiștii maramureșeni au fost prezenți în unitățile de învățământ preuniversitar de pe raza județului, pentru a transmite un mesaj de susținere elevilor și părinților, la festivitățile de deschidere a noului an școlar.

”Trăim împreună cu voi emoția unui nou început și venim mereu în fața dumneavoastră pentru a vă asigura că polițiștii maramureșeni vă sunt alături și au ca prioritate siguranța dumneavoastră. Cei mai mulți dintre noi suntem părinți și știm că un copil, indiferent de vârstă, are nevoie de atenție, de îndrumare și de protecție. Este datoria noastră să vă fim alături, să vă acordăm sprijin și să contribuim la asigurarea unui climat optim de care fiecare copil are nevoie pentru o dezvoltare armonioasă.Ne dorim ca împreună: polițiști, cadre didactice și părinți, prin dezvoltarea unui simț al comunității în jurul școlii, să vă oferim un an școlar încununat de performanțe, în deplină siguranță! Vă dorim un an școlar cu rezultate excelente la învățătură, dar mai ales un an petrecut în siguranță, atât la școală, cât și acasă și pe stradă. Introduceți în orarul vostru LECTIA SIGURANȚEI, pentru a vă bucura mereu de o siguranță de nota 10. Fiți buni cu voi și cu cei din jur pentru a crea o lume mai bună” au transmis elevilor agenții și ofițerii Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

În următoarele două săptămâni, în 19 școli din județ se derulează Campania Ministerului Afacerilor Interne “10 PENTRU SIGURANȚĂ”.

Articolul precedentAlcoolemii record pe şoselele din Maramureş – un bărbat şi o femeie conduceau cu peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat
Articolul următorConsiliul Județean a finanțat a IV-a ediție a Festivalului North West Fest – Baia Mare