Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede ca sălile de jocuri să țină o evidență a jucătorilor împătimiți de păcănele. 

 

Legea promulgată de preşedinte prevede „introducerea obligaţiei organizatorilor de jocuri de noroc de a constitui şi a ţine la zi o bază de date referitoare la persoanele autoexcluse şi indezirabile şi de a ţine evidenţa în format electronic centralizat a datelor de identificare ale persoanelor care intră în incinta locaţiilor în care se organizează şi se exploatează jocuri de noroc”.

„Am mai trecut o lege importantă prin parlament, pe care am inițiat-o ca deputat, cu sprijinul colegilor din PNL.

 

Legea oferă instrumentul juridic prin care cei dependenți de păcănele pot fi opriți sa își facă praf viața. Și părinților sa își poata proteja copiii de acest “drog”.

Închei, alături de PNL, un pachet legislativ prin care protejam minorii de alimentatia nesananatoasa de tip fast food, in scoli, sancționăm cu închiderea unităților pentru cei care vând alcool și tutun minorilor, sau aplicam pedepse drastice pentru cei care vând stupefiante copiilor noștri”, a scris deputatul PNL Florin Roman, unul dintre iniţiatorii legii, într-o postare pe Facebook, pe 31 octombrie.

 

 

Articolul precedentVezi programul magazinelor Enel din Bistrița, Baia Mare, Satu Mare și Oradea în minivacanța de 1 Decembrie
Articolul următorBobby Păunescu, mutare la vârf: CONDIȚIA cu care este dispus să cedeze statului GRATIS terenurile care adăpostesc Studiourile Buftea