Prezentă pentru prima dată în Sighetu Marmației în 2014, expoziția de bijuterii din pietre prețioase și semiprețioase Mineral Expo a revenit și  în acest an la Muzeul Maramureșului din Sighet. Prin acest eveniment organizatorii ne invită la o incursiune în lumea pietrelor prețioase și semiprețioase, a cristalelor, a colierelor strălucitoare, exponate unice prin formă și colorit.

”Mineral Expo a venit pentru a patra oară în Sighetu Marmației, am adus multe minerale de colecție aduse chiar din Madagascar și Brazila și avem multe minerale din bazinul minier Maramureș iar pe partea de bijuterii am adus coliere din pietre prețioase și semiprețioase și avem o gamă largă de pietre prețioase, safire, rubine și chiar diamante”, a spus Costel Covaci, organizator Mineral Expo.

Spre marea surprindere a organizatorilor, încă din prima zi a expoziției, sighetenii au răspuns pozitiv invitației și chiar au achiziționat pietre semiprețioase. La eveniment au fost expuse și flori de mină, dar și piese de colecție.

Expoziția va fi deschisă până duminică, 22 iulie.

Articolul precedentComponent al lotului național U18 la Minerul Baia Mare
Articolul următorMăsuri pentru fluidizarea traficului în punctele de trecere a frontierei