Fiul fostului economistul Liviu Gavrilescu, fost consilier la Instituţia Prefectului şi cadru universitar, a fost prins în localitatea Apa din judeţul Satu Mare şi reţinut pentru 24 de ore. El este suspectat că l-a fomorât pe tatăl său, decesul survenind în urma unor acte de violenţă extremă.

Potrivit poliţiei din Satu Mare, în 10 iulie , în jurul orelor 22:15, o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare – Secţia 3 Poliţie Satu Mare,împreună cu un jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare, a identificat, pe raza judeţului Satu Mare, un bărbat care manifesta un comportament suspect şi nu deţinea acte de identitate asupra sa. În urma verificărilor efectuate, poliţistii au constatat faptul că bărbatul domiciliază în judeţul Maramureş, are 38 de ani şi este suspectat de comiterea unui omor, care a avut loc tot în 10 iulie, în Baia Mare. Bărbatul a fost predat poliţiştilor din cadrul IPJ Maramureş, în vederea continuării verificărilor în cauză.

Vecinii familiei Gavrilescu sunt îngroziţi de cele întâmplate. „Aşa a zis că s-a certat cu băiatul lui şi băiatu-so cu sânge rece l-a omorât. Băiatul era bolnav”, a spus o vecină.

„Aşa se auzea că a fost bolnav, dar nu ştim ce a fost acolo, în familia lor. Pe băiat l-am văzut de o lună. Ieri dimineaţă am văzut că au venit două salvări, nici nu m-am putut gândi la treaba asta. Mi-e milă, săracul, s-a zbătut să îşi facă de mic o situaţie şi pe când crezi că te-ai realizat, să vină să te omoare …. vai, vai…crudă situaţie, cred că nu merită un câine aşa ceva”, a spus o altă vecină.

Anchetatorii vor stabili dacă principalul suspect de crimă avea discernământ la momentul producerii crimei. Ei au probe temeinice care să indice că autorul crimei este unul dintre fiii lui Liviu Gavrilescu.

Acesta a fugit imediat de la locul faptei şi a fost prins marţi seara în localitatea Apa. Suferea de grave afecţiuni psihice.

Liviu Gavrilescu a fost ucis marţi, în propria locuinţă.

Articolul precedentSighetenii sunt nemulțumiți de activitatea Poliției Locale
Articolul următorCompetiţie de fotbal pe plajă tocmai.. la munte