În ultima perioadă în Sighetu Marmației s-au înregistrat mai multe acte de vandalism. Unii sigheteni sunt nemulțumiți de activitatea Poliției Locale care, spun ei, are alte preocupări decât tragerea la răspundere a persoanelor care distrug bunurile publice.

 

Oamenii spun că în loc să patruleze prin oraș pentru a preveni faptele antisociale, Poliția Locală din Sighet este mai preocupată să vâneze șoferii care parchează fără a cumpăra un tichet de parcare.

 

” Vă rog sa treceți pe la căsuțele de lemn din parcul central să vedeți ce mesaje obscene conțin. Copilul m-a întrebat ce înseamna ce scrie acolo. De ce nu păzește nimeni parcul și orașul? E plin de mâzgălituri și vandalizări. Politia Locală stă la pânda în fața spitalului să amendeze bieții oameni care merg la doctor, apoi amendeaza doar șoferi parcați în centru. Au salariile marite dar nimic nu au schimbat. Tot neserioși. Daca aveau grijă de grădina morii acuma podul era deschis”,  a declarat un sighetean

 

”Îs prea mulți polițiști locali, mergeți la tribunal și vedeți că e unul la intrare, unul la procuror, unul la preșdinte, unul în sala și 2 stau de rezervă, 2 stau la primărie degeaba”, a mărturisit un bărbat.

 

”Ar trebui să își facă lucru lor pentru că sunt foarte bine plătiți, le-au crescut salariile, ar trebui să își facă treaba ca lumea”, a precizat un alt bărbat.

 

”Vedeți intrarea în piață, vedem că piața s-a mutat stradal aici și nu e logic. Atunci Poliția Locală ar trebui să își facă treaba pentru că este piață destulă și nu este un comerț așa cum trebuie, civilizat și ar trebui ei să se ocupe de lucrurile astea și să fie mai exigenți în ceea ce privește lucrurile acestea”,  a adăugat un alt sighetean.

 

În urmă cu o săpătămână câțiva cetățeni au sesizat că filigoriile din Parcul Grădina Morii au fost vandalizate.
Articolul precedentUnele locuri de joacă din Sighetu Marmației sunt periculoase pentru copii
Articolul următorFiul suspectat că şi-a ucis tatăl a fost prins în Satu Mare