Actele de vandalism continuă în Sighetu Marmației. Florile din parcuri și din spațiile verzi au devenit ținta hoților. Viceprimarul Ildiko Bereș a precizat că jumătate din florile plantate au fost furate.

 

După ce la începutul verii au fost plantate flori în parcuri, rondouri și în ghivecele ornamentale acestea au început să dispară peste noapte.

”În parcuri, în stația de taxi au fost plantate flori, nu știu dacă vă vine să credeți dar jumătate din florile plantate au fost furate. Este un lucru foarte neplăcut și este destul de jenant să spunem asemenea lucruri dar așa este. Din jardiniere s-au furat florile, doamnele de la spații verzi de la Urbana zilnic completează cu flori ca să arate bine și să fie estetic. Au fost reclamații că nu am avut florile puse la timp, acum le avem însă florile sunt furate”, a spus viceprimarul municipiului Sighetu Marmației, Ildiko Bereș.

Florile furate au fost înlocuite însă reprezentanții administrației locale fac apel la cetățeni să nu distrgă spațiile verzi.

Articolul precedentUE, câte 30 de mii de euro pentru tinerii români care vor să devină antreprenori
Articolul următorRezultate BAC 2018 Maramureș: Procedura de afișare a notelor: tabele, medii, contestații