În 8 martie, Turneul Speranțelor programează pentru selecționata Maramureșului joc în deplasare, la Oradea. În tur victoria a fost a selecționatei din Bihor, la scorul de 8-1. 44 de echipe împărțite în 8 regiuni participă la ediția 2019/2020 a Turneului Speranțelor, selecționata județului nostru făcând parte din regiunea 6, alături de Satu Mare, Bihor, Cluj, Bistrița-Năsăud și Sălaj.

Turneul Speranțelor este un proiect al Federației Române de Fotbal, proiect care se adresează la această a treia ediție jucătorilor născuți în 2006 (Under 14). Scopul este selecția și formarea noilor generații de jucători pentru echipele reprezentative ale României. Prima fază a proiectului este cea interjudețeană și a început în septembrie 2019, urmând a se finaliza în martie 2020.

 Peste 45 de copii au participat la cele trei trialuri organizate în Maramureș pentru stabilirea selecționatei care reprezintă județul la ediția 2019/2020 a Turneului Speranțelor.

Cosmin Kovacs de la Plimob în ediția 2017/2018 a proiectului Turneul Speranțelor, respectiv Angel Onea şi Elias Rabecz tot de la Plimob în 2018/2019 sunt maramureşenii care au ajuns până în faza finală a proiectului, fiind monitorizaţi de antrenorii selecţionatelor naţionale.

Meciurile Maramureșului – faza interjudețeană a Turneului Speranțelor, ediția 2019/2020

Etapa 1: Maramureș – Bistrița-Năsăud 2-2 (golurile pentru MM au fost înscrise de Raul Topan de la Sporting Maramureş);

Etapa 2: Satu Mare – Maramureș 2-2 (golurile pentru MM au fost înscrise de Antonio Suciu de la CSŞ 2 Baia Mare şi Andrei Orosz de la Sporting Maramureş);

Etapa 3: Maramureș – Sălaj 1-2 (golul pentru MM a fost înscris de Andrei Orosz de la Sporting Maramureș);

Etapa 4: Maramureș – Bihor 1-8 (golul pentru MM a fost înscris de Mario Coza de la Electrica Baia Mare);

Etapa 5: Cluj – Maramureș 6-2 (golurile pentru MM au fost înscrise de Luca Cocieruc și Raul Paul, ambii de la Plimob Sighetu Marmației);

Etapa 6: Bistrița-Năsăud – Maramureș 4-1 (golul pentru MM a fost înscris de Antonio Suciu de la CSȘ 2);

Etapa 7: Maramureș – Satu Mare 8-4 (golurile maramureșenilor au fost înscrise de: Emanuel Topan 2, Daniel Pop 2, Darius Suciu 2, Luca Coceriuc și Mario Coza);

Etapa 8: Sălaj – Maramureș 0-5 (golurile maramureșenilor au fost înscrise de Antonio Suciu, Luca Coceriuc, Andrei Orosz, Bogdan Andrasi și Raul Topan).

Articolul precedent7 martie 2020. Pomenirea morților – Mare sărbătoare pentru creștinii ortodocși
Articolul următorCampanie de prevenire a violenței de gen la Colegiul de Arte Baia Mare