Un grav accident rutier a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în Sighetu Marmației. Investigațiile efectuate până în acest moment de polițiști au relevat că un tânăr de 22 de ani, din comuna Sarasău, care conducea pe strada Făget din Sighetu Marmatiei, într-o curbă la dreapta a încălcat marcajul continuu și a intrat în depășirea unui autoturism condus de un alt tânăr de 24 de ani, din Sighetu Marmației. Întrucât nu a păstrat distanța laterală suficientă, cele două autoturisme au intrat în coliziune.

După impact, autoturismul condus de tânărul din Sarasău a pătruns pe sensul opus, a lovit balustrada de protecție a unui pod, a fost proiectat în poarta de acces a unui imobil, a distrus conducta de gaz și stâlpul de susținere a rețelei electrice, după care s-a răsturnat pe plafon. Tânărul de la volan a suferit leziuni incompatibile cu viața.

Celălalt autoturism a derapat, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un stâlp al rețelei electrice. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi tineri implicați în accident aveau dreptul de a conduce suspendat.

S-a întocmit dosar penal și polițiștii continuă cercetările.

Sursa foto: facebook Ilie Virgil Luta

Articolul precedentSpectacolele programate la Casa de Cultură a Sindicatelor posibil să fie anulate
Articolul următorITPF SIGHETU MARMAȚIEI: Trei cetățeni din Sri Lanka opriți din drumul ilegal spre Spațiul Schengen