Vineri, 01.03., Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș a lichidat un incendiu de vegetație uscată, în urma căruia au ars circa 0,5 hectare de litieră de pădure în localitatea Boiereni.

Militarii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au lichidat și ei un incendiu de vegetație uscată în Ciolt. Flăcările au mistuit circa 5 hectare de vegetație uscată. Pompierii lăpușeni au intervenit în Coroieni, cu două echipaje de stingere, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autocamion. Focul a distrus cabina în proporție de 95 % , însă pompierii au reușit să salveze remorca autocamionului.

Sâmbătă, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 4000 kg de deșeuri menajere, pe Dealul Florilor din Baia Mare.  Garda de Intervenție Bogdan Vodă a intervenit în Dragomirești pentru lichidarea unui incendiu izbucnit  în bucătăria unei locuințe. Flăcările au distrus circa 6 metri pătrați de tavan și perete din lemn.

Duminică,  pompierii din Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Articolul precedentAccident mortal la Seini
Articolul următorUnde depozităm gunoaiele după curățenia de primăvară