În  fiecare an odată cu curățenia de primăvară apar și gunoaiele depozitate pe marginea drumului. Reprezentanții societății de salubrizare le recomandă cetățenilor să nu scoată pe stradă gunoaiele rezultate din toaletarea copacilor sau curățarea curților, ci să solicite tomberoane pentru aceste deșeuri.

Tomberoanele solicitate de cetățeni sunt ridicate de către societatea de salubrizare.

”Pentru celelalte deșeuri, cum ar fi cele din toaletarea copacilor, a arborilor din curți, o să fie o lună de curățenie, o numim noi curățenia de primăvară, și vom ridica aceste deșeuri, dar aceste ridicări se vor face contracost. Ne confruntăm cu astfel de probleme în tot orașul, dar în special pe strada Mihai Eminescu unde se scot astfel de deșeuri în neștire, ceea ce ne îngreunează și nouă munca pentru că acele deșeuri din curățarea curților, toaletarea copacilor nu avem unde să le depozităm, e foarte greu să le depozităm în rampă pentru că și acolo avem suficiente probleme în ceea ce privește depozitarea iar aceste deșeuri nu sunt conforme cu această rampă temporară pe care noi o deținem”, a spus Ovidiu Șuștic, reprezentant societatea de salubrizare Herodot.

Și pentru deșeurile rezultate din construcții sau demolări se solicită tomberoane care sunt ridicate de către societatea de salubrizare contra cost.

Articolul precedentÎn acest sfârșit de săptămâna pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea mai multor incendii
Articolul următorConsiliul Județean Maramureș are 178 de posturi ocupate și 20 vacante, la începutul anului 2019