Recent în Sighetu Marmației a avut loc Cupa Maramureșului la tenis. Competiția s-a desfășurat pe parcursul mai multor zile și au participat un număr mare de tenismeni. Sportivii  au fost repartizați pe mai multe categorii de vârstă începând de la copii și junior și până la seniori.

Arbitrul principal a fost profesorul  Zoltan Csilik iar organizatorul turneului  a fost antrenorul de tenis Eugen Mihaljek.
”La categoria copii s-au impus Razvan Dulugea, Alexandru Maier, Vlad Hritu, Mark Mesaros, Cristopher Nistor, Carla Oros, Alexia Roșu,  Vanessa Rusneac, Nicola Codrea precum și Alexandru Petrovan. La seniori competiția s-a desfășurat pe două categorii de vârstă :sub 100 ani și peste 100 ani. La categoria peste 100 de ani, menționez că, cuplul împreună trebuie să aibă această vârstă, s-a impus cuplul  Ardelean Ioan/Ster Romulus urmați de Csillik Zoltan / Molar Csaby și de perechea Stefan Menandru /Sebesteyn Vasile. La categoria sub 100 ani concursul a fost câștigat de Gavaller Adrian /Costin Marius care au dispus în finala după un meci atractiv de dublul Szollosy Gheorghe /Star Rudy. Locurile lll au fost ocupate de perechile Csillik Zoltan/Muntean Kristen și de Lenghel Adrian /Timiș Silviu”, a precizat Eugen Mihaljek, organizator.
Câștigătorii au fost recompensați cu medalii, cupe, diploma și tricouri.
Articolul precedentStimulente financiare pentru elevii care au obținut media generală 10 la examenele naționale din acest an
Articolul următorJandarmii montani maramureşeni au obţinut locul doi la competiţia „Jandarmeria montană la înălţime”