Elevii maramureșeni care au obţinut nota 10 la Evaluarea Naţională şi la examenul de Bacalaureat în sesiunea de vară vor primi, din partea Guvernului  stimulente financiare în semn de apreciere a performanțelor realizate.

Sumele acordate sunt în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la Evaluarea Națională, respectiv de 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obținut media 10 la examenul național de Bacalaureat 2018.

 

Absolvenţii care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională a elevilor de clasa a VIII-a  şi la examenul naţional de Bacalaureat din acest an vor primi stimulente financiare, în semn de apreciere a performanţelor realizate. Potrivit unei hotărâri adoptate joi, 12 iulie de Guvern, sumele acordate sunt în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, respectiv de 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obţinut media 10 la examenul naţional de Bacalaureat 2018”, anunţă Ministerul Educaţiei, printr-un comunicat de presă.
Articolul precedentLucrări de amenajare în zona adiacentă a P.T.F. Halmeu
Articolul următorÎn Sighetu Marmației a avut loc Cupa Maramureșului la tenis