Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare, alături de pompierii voluntari, au intervenit în Iadăra pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în curtea unei locuințe. Focul a mistuit circa 600 kg de fân.

Militarii Pichtului Târgu Lăpuș au intervenit la un incendiu de litieră de pădure în Vălenii Lăpușului. Focul a distrus circa 0,1 hectare de vegetație uscată. Alături de pompierii militari au intervenit și pompierii serviciului voluntar pentru situații de urgență. Garda de Intervenție Bogdan Vodă a fost solicitată să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă în Săcel. Alături de pompierii militari au intervenit și pompierii voluntari din Săcel și Săliștea de Sus. Focul a distrus circa 70 de metri pătrați din casa de lemn, obiecte de mobilier și diverse aparate electrocasnice.

Astăzi, la ora 00.29., pompierii sigheteni au fost solicitați să lichideze un incendiu izbucnit la un autoturism în Rona de Sus. Flăcările au distrus elementele combustibile din compartimentul motor al autoturismului.

 

Articolul precedentZboruri charter către Antalya, din Baia Mare
Articolul următorProiectul ”FoodChains 4 Europe”, oportunități și provocări pentru dezvoltarea și inovarea produselor locale tradiționale din Maramureș